Tweede informatieavond Drugsgebruik

Foto: Pixabay

“Hoe herken je drugsgebruik?” Deze vraag staat centraal tijdens de tweede informatieavond op 26 september in Esch over drugsgebruik. Tijdens de eerste informatieavond vertelde een voormalig drugsverslaafde uit onze gemeente zijn persoonlijke verhaal. Deze avond was drukbezocht en werd door toehoorders erg gewaardeerd. Mede daarom volgt er nu een tweede informatieavond.

Helder Theater
De avond wordt ingeleid door het Helder Theater, waarna Novadic-Kentron en de GGD ingaan op vragen rondom drugsgebruik: hoe herken je drugsgebruik?, wat zijn de signalen?, wat zijn de huidige trends? en hoe werkt drugs in het puberbrein?

Datum, locatie en tijd
De informatieavond vindt plaats op 26 september, in buurthuis De Es in Esch. Deze avond wordt georganiseerd door een werkgroep, bestaande uit onder andere  inwoners van Esch, voetbalvereniging de Essche Boys, R-newt Jongerenwerk, de GGD en Novadic-Kentron en gefaciliteerd door de gemeente. De start is om 19.30 uur.

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen, uw vragen te stellen en een bijdrage te leveren aan het terugdringen van drugsgebruik en het gebruik van andere middelen.